POZORIŠTE PRIZOR na sceni POZORIŠTA SLAVIJA I AKADEMIJE 28Lovci-na-miraz-plakat_(2).jpg

LOVCI NA MIRAZ - komedija

"Lovci na miraz" pripada onom tipu savremenih komedija, koje brojnim preokretima i zapletima ismejavaju laž, prevaru, sujetu, licemerje i hipokriziju savremenog društva.Radnja priče smeštena je u današnji Beograd i njegovu okolinu, a govori o devojci iz provincije spremnoj za udaju. Ima dobro stojećeg oca, privatnika i dva udvarača koji očekuju dobar miraza. Jedan je prodavac ženskog rublja iz Obrenovca, tatin prijatelj, a drugi mlad i lep lažni doktor iz Beograda.

Video prikaz
ljubavnici_mali.jpg

LJUBAVNICI - komedija

Priča ovog vodvilja počiva na zabuni koja nastaje zbog zamršenih ljubavnih odnosa i jednog nadimka koji može biti skraćenica od dva imena - Kristina i Hristina. Sve se događa na Zlatiboru u jednoj vikendici kada Bora pokušava da otprati svoju suprugu kod mame i očekuje svoju ljubavnicu koja treba da stigne iz Crne Gore. Da bi komad bio što zamršeniji pojavljuju se i ljubavnik Borine supruge Milene kao i kuvarica koja prihvata igru da spašava brak.

Video prikaz
GOSPODIN POSLANIK komedija

GOSPODIN POSLANIK - komedija

Priča se nastavlja. Naš glavni junak Bora postaje narodni poslanik i oženjen je po drugi put sa zanosnom crnogorskom manekenkom Hristinom. Kao domaćicu u njihovoj kući zašpošljavaju proverenu kuvaricu Tinu. Ali kako je Bora sklon preljubama zaljubljuje se u svoju koleginicu iz skupštine mađaricu Eriku i priprema teren da je dovede u svoju kuću. Supruga želi da mu se osveti i hoće to da uradi sa svojim fitnes trenerom. Videvši da će se sve raspasti domaćica kuće, Tina, uzima sve u svoje ruke i spasava brak jer joj je najvažmije da ostane u Beogradu.

Video prikaz
RIJALITI OBRAČUN komedija

RIJALITI OBRAČUN - komedija

Dvoje učesnika rialiti šoua, Kokana i Švaba, posle izlaska iz rialitija nastavljaju da žive u svakodnevnom životu kao što su to radili na televiziji. Nesporazum nastaje, kada se u njihov život umeša vremešni biznismen, Andjelko, koji živi po pravilima novog srpskog poretka, smatrajući da je sve dozvoljeno onome ko ima pare i moć. U sudaru svakodnevne i virtuelne stvarnosti, vrcaju varnice koje izazivaju i smeh i suze.

Video prikaz
LJUBAV U DOBA KOKAINA - drama

LJUBAV U DOBA KOKAINA - drama

Ljubav u doba kokaina je dramatična i porazna ispovest beogradske studentkinje, koju je njen mladić gurnuo u pakao droge. Glavna junakinja Nina zaljubljuje se u svog vršnjaka, zavodnika i kozera Marka, i postaje zavisna od njegove pažnje i ljubavi. Ali njen svet se ruši kad je se on zasiti i kad je ostavi. Spremna je na sve da bi ga ponovo vratila, a kada joj on u jednom noćnom klubu ponudi kokain, bez razmišljanja prihvata: tako se njenoj zavisnosti od ljubavi pridružuje i zavisnost od teških droga...

Video prikaz
SEX BOMB - komedija

SEX BOMB - rimejk 2000

Jedna od najpopularnijh predstava 2000.godine SEX BOMB u novom ruhu i sa novim glumcima. Predstava koja će vas nasmejati do suza u kojoj dva prijatelja nagovaraju svoje supruge da pristanu na promene partnera. Kada uz veliku muku to i uspeju postaje prava noćna mora za njih dvojicu jer supruge uzimaju stvar u svoje ruke.

Video prikaz
plakat_UBITI_FINALE.

ZAŠTO I KAKO UBITI MUŽA? komedija

U ovoj predstavi žene će pronaći sa kojim tipom  supruga su osuđene da žive, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za ukljanjanje jer suprug je uvek vrlo tražena roba.

SAMCI I SAMICE pozorišni sitkom

SAMCI I SAMICE - pozorišni sitkom

 Predstava rađena po principu poznatih televizijskih sitkoma. Radnja je smeštena u nišu i dešava se u jednom iznajmljenom stanu u kome mladi ljudi vezani poslom za veliki grad, pokušavaju da svoj samački život prožive što veselije....

VIDEO PRIKAZ
Powered by WebExpress